Inspirasjon for møbler, dører, lister og andre detaljer

Mal om istedet for å kjøpe nytt! Med litt maling forvandles gamle møbler raskt til nye favoritter. Her har vi samlet våre beste tips for både store og små oppussingsprosjekter.

Mal om møbler

Er kjøkkenbordet ripete, eller har bohyllen sett sine bedre dager? Ikke kast møblene! Det går fint å pusse opp gamle møbler så de blir som nye igjen. Tapetsereren Mimmi Staaf deler sine beste tips.

Gammel kommode blir som ny

Har du en eldre kommode som ikke helt passer inn i interiøret lenger? Da er det både enkelt og billig å forvandle og fornye den med litt malerarbeid.

Mal om knottene på kjøkkeninnredningens dører

Det finnes en hel del oppussingsprosjekter som faktisk tar mindre enn en time å gjennomføre – og som gir et strålende resultat. Å male knottene er et slikt prosjekt.

Mal inn hyllen i veggen

Ofte tenker vi ikke en gang på at bokhyller, salongbord og andre oppbevaringsmøbler faktiskt kan males i en farge. Her har vi malt den hjemmesnekrede Billy-hyllen i samme farge som veggen.

Mal bilderammene i samme farge som veggen

Vil du gi interiøret et løft, kan du enkelt lage en lekker bildevegg. Sett sammen ulike typer av rammer og mal dem i samme farge som veggen.

Mal med sjablonger

Stilig, lekent eller klassisk. Sjablonger kan varieres i det uendelige. Og det morsomste av alt er at du får ditt helt personlige uttrykk – du velger selv mønster og fargekombinasjner.

Gi nytt liv til en gammel stol

Like eller ulike gamle stoler og møbler kan bli som nye med litt maling og annen oppgradering.

Mal serveringsfatet

En perfekt vert-/vertinnegave kan være noe så enkelt - og personlig - som et egenmalt serveringsfat. Litt metallmaling er alt du behøver.

Mal potteskjulere med hjelp av bobleplast

Når påsken nærmer seg, kan det være gøy med litt småpusling og planting. Hvorfor ikke overraske dine nærmeste med en håndmalt potteskjuler?

Mal fuglekassen

Gjør fuglene en tjeneste - sett opp en fuglekasse. Her valgte vi å male fuglekassen i en nøytral farge for å få den til å smelte inn i omgivelsene.