Sett farge på terrassen med beis

På tide å gjøre klar terrassen? Bruk en beis som legger vekt på treets naturlige aldring, gjør overflaten mer holdbar og vannavstøtende. Lys eller mørk, fargerik eller nedtonet. Vi har farger for forskjellige smaker og stiler.

En mørk beiset terrasse gir et stilig inntrykk. Husk at mørke farger tiltrekker seg varme, hvis det er sterk sol kan terrassen bli varm å gå på om sommeren. En lys beis gir et mer naturlig inntrykk og fremhever treets struktur. La gjerne møbler og andre detaljer være fargerike når terrassen har en rolig farge. Hvis du velger å farge terrassen med rød eller grønn beis, bør du la møbler og andre detaljer være mer nøytrale.

Her har vi beiset i fargene White 9301, Kol 9314, Tallbarr 9309 og Teak 9302.

Tips! Slik får du et fint resultat

For et godt sluttresultat, er det viktig at overflaten rengjøres før du beiser. Begynn med å vaske med Terrasserens, skyll av med rikelig med vann. La overflaten tørke helt før sliping og fjerning av flak. Børst bort støv forsiktig. Beis i tynne lag, ett bord om gangen. Jo flere lag, jo mørkere blir overflaten. Unngå å beise i direkte sollys og regn. Skyet er det beste været!

Fargelegg terrassen

Sett farge på terrassen med beis eller olje. Her finner du rett produkt for prosjektet.