Mal for middag på bryggen

Få ting er like nydelige som lange sommerkvelder. Med inspirasjon hentet fra skjærgårdens fargepalett, har vi malt møbler for en fin middag på bryggen. Deilige kvelder og hyggelige omgivelser, gjør maten litt bedre.

Alle er kjent med uttrykket "nei, ikke kast det ennå, vi tar den med på hytta" eller "legg det i garasjen for en stund". Her har tingene en tendens til å samle seg i høyden. De er gamle, men du ønsker egentlig ikke å bli skilt fra de. Bestemors gamle kjøkkenbenker, kurvstolen fra fjorårets loppis, som akkurat da føltes som et godt kjøp, kjøkkenstolen som hadde stått ute om sommeren og vinteren. Med farge og litt fantasi kan du gjenopplive dine gamle møbler og skape et flott sted for alle måltider på dagen.

.

Her har vi tatt inntrykk av farger som finnes i havet, i himmelen og på bergarter. Selvfølgelig er det flere nyanser av blått, men også brunt som tang eller bark. På denne måten smelter møbler inn i vårt miljø.

Bordplaten, laget av plank, er lett å produsere selv. Mål hvor langt og hvor bredt du vil at bordet skal være og kjøp understellet hos en lokal byggevare. Vi har valgt å beise dette bordet i Beckers Terrassebeis i fargen Teak. Terrassebeis gir et varig resultat, samtidig som den opprettholder treets naturlige vitalitet.

Når det gjelder fargelegging av de andre møblene, har vi valgt noen av Beckers blåfarger, som er vakre ton i ton og som sammen står i kontrast til den brune beisen. Når man velger nyanser som er i ton i ton skaper man livlighet, men man gir fortsatt et harmonisk inntrykk. Fargene varierer uten at resultatet blir rotete.