Male vegger, tak og gulv

Stue, kjøkken, soverom, gang og bad. Med litt maling kan du enkelt endre helhetsinntrykket på et rom. La deg inspirere av våre fargerike miljøer, fra gulv til tak.

Rødt skaper energi  

Kjærlighet, følelser, spenning, energi og lyst. Få farger assosieres med så mange følelser som rødt. Når du maler rødt kan du virkelig forandre inntrykket av et rom.

Male stuen

På tide å male stuen? Se våre tips vedrørende hvilke farger som passer til de forskjellige rom med ulike møbler og lys.

Skap en personlig stil på soverommet

Hvilken stemning vil du ha i ditt soverom? Lyst og luftig eller mørkt og lunt? Maling er et fantastisk verktøy til å forandre, forbedre og skape noe nytt. Her får du noen tips på veien.

Male om kjøkkenet

Kjøkkenet er hjemmets hjerte for mange av oss, og det rommet der vi oppholder oss mest. Et slitt kjøkken er ikke så vanskelig å fornye med maling. Her får du tips på hvordan du lykkes med fargevalget.

Male badet

Er badet trist, men ingen tid for totalrenovering? Er vegger og tak i bra stand, kan du fornye enkelt med litt maling.

Velg riktig grå nyanse

En gråfarge på veggen kan skape harmonisk ro og er et vakkert fundament for innredningen. Vi hjelper deg å finne riktig miks av kalle, varme og nøytrale gråfarger.

Mal gulvet i en spenstig farge

Gulvet er kanskje ikke det første du tenker på når du skal male om hjemme? Men faktum er at et malt gulv gir rommet karakter, uansett hvilken farge du velger.

Mal gangen etter dine behov

Det er en fantastisk følelse å bli møtt av en innbydende gang når man kommer hjem. Feng shui-eksperten Susanna Utbult deler sine beste tips til hvordan man skaper en velkommen inngang med hjelp av farger. 

Fargevalg innendørs

Varme, kalde, mørke og lyse. Ulike farger på ulike typer av overflater påvirker mer enn man tror. Et lite rom kan med fordel males i lyse farger for å få rommet til å oppleves større.

Grønt er skjønt

Grønt er skjønt. Vi maler om og plukker inn de grønne tonene, sammen med andre naturlige farger.

Tips! Forny kjøkkenet med maling

Er du lei det gamle kjøkkenet, men verken har tid eller penger til å pusse opp? Med maling og kreativitet kan du enkelt forandre kjøkkenet og gi den en helt ny følelse uten store investeringer.

Barnerommet

Det blir gøyalere om barna får bestemme, i hvertfall over en del av rommet, for eksempel en vegg, et møbel eller noen detaljer. Det er ofte nok til at barna blir fornøyd.

Mal med nøytrale farger

Milde farger er langt ifra trist og ett riktig valg om du er lei hvite vegger, men ikke ønsker sterke farger. Her tipser vi om fire vakre nøytrale farger.

Male rutete mønster på gulvet

Et malt gulv gjør like mye for helheten som malte vegger og tak. Få inspirasjon og tips til fargevalg her.