Mal grått – velg riktig nyanse

En grå farge på veggen kan både skape en uavhengig følelse og danne et vakkert fundament for kunst og annen innredning. Tenk på det naturlige lyset i rommet og annen innredning når du velger farge. Vi hjelper deg med å finne den rette fargen blant kjølige, varme og nøytrale nyanser.

Kalde grå farger går mot blått og passer godt inn i rom med et godt naturlig lys. Kalde grå farger forstørrer også rommet og gir en kjøligere følelse. Veggen er malt i den kalde fargen Silverpil 732, mens den varme fargen Milk 522 pynter døren. Stolen ved siden av sengen er malt i den kalde fargen Saltsten 799.

 

Den kalde grå fargen Industri 514 gir både sofistikerte og rolige inntrykk på soverommet og er fint kombinert med lysegrå møbler. Kalde farger er godt likt med andre kalde farger. Innred gjerne rom malt i kalde gråfarger med kalde toner av blått, lilla, grått, grønt eller turkis.

Den kalde fargen Lammull 504 og Salt 564 passer godt i et kjøkken med mye naturlig lys. Keramikk i blå og grå toner passer fint til veggen. Den kalde fargen Gåsdun 503 gir et elegant inntrykk i hallen. Bord malt i våren 530, til og med de er en kald grå farge.


Den varme fargen Gråsäl 578 skaper en innbydende følelse i trappen. Unngå å kombinere varme farger med kaldt, men velg andre varme farger. Varme farger passer godt til innredning i varme toner av brun, rosa, gul, rød og beige.

Varme gråfarger blir gule eller røde og skaper en koselig følelse i rommet. Vegg malt i Ängsull 567, med vindusrammer og tak i Salt 564.