Beis til terrasse og utemøbler

Tre er et levende materiale som over tid slites og formes av vær og vind. Derfor må balkonger og hagemøbler friskes opp for å gjenvinne sin glans. Beskytt treet med Terrassebeis som er spesielt tilpasset trykkimpregnerte tre samt ubehandlet furu og gran. Beisen legger vekt på naturlig aldring og tekstur av treet, samtidig som overflaten får en fin glans og farge. Terrassebeis kan brekkes i ønsket farge. Beckers Terrassebeis gjør overflaten holdbar, vannavvisende og enkel å rengjøre.

Terrasse i Gnejs 9129.

Terrasse i Teak 9302.

Sjekk fargen!

Husk at fargen på beisen påvirkes av treets kvalitet, uansett om den er høvlet eller uhøvlet, impregnert eller ubehandlet - og antall strøk beis du legger på. Et strøk er nok til å gi tilstrekkelig beskyttelse. Et tips er å teste på et løst bord før du starter. Fargene i dette fargediagrammet viser hvordan resultatet er på en ny ubehandlet overflate på terrassene.

Last ned fargekartet

Sjekk ut våre farger og malte miljøer når det passer deg best – last ned fargekartet og sitt ned og kos deg når du skal velge maling og farge til ditt hjem.