320 innendørsfarger

Om du bare vill ha et fargekart er det dette du bør velge. Her har vi samlet alle våre innendørsfarger – for alle overflater.

Barnas egne fargekart

Barna skal selvfølgelig ha egne fargekart. 24 spennende og glade farger, utvalgt av gutter og jenter mellom 6 og 12 år. For å gjøre det ekstra gøy kan fargene blandes i vår populære tavlemaling.

Betong & tregulv

Et malt tregulv er utrolig fint og deilig å gå på. Her har vi tatt frem 16 nyanser av hvitt, grått, blått, grønt og beige – perfekt når det er på tide å male gulv.

Populære farger

Livet. I farger.

I fargekartet Livet. I farger. Viser vi tre fargeskalaer inspirert av livets små øyeblikk; Morgenvann, sommerminner og Sagostund. Blant trendfargene finner man pasteller, som går fra aksentfarger til basisfarger.

Trebeis

Beis er en fin måte å male ubehandlet tre på. Den fremhever treets naturlige eldring, mens overflaten har en fin farge. Her har vi valgt 22 farger som gjør seg veldig fint på ubehandlede treflater.

hvite, grå og beige farger

Dempet, vakkert og mykt. Hvit, grå og beige er perfekte baser i et hjem. Her har vi hentet 18 varianter av disse tre fargene, fra letteste Kokos til mørkeste Lavastrand.

Favorittfarger

Her har vi samlet 30 av våre mest populære og tidløse farger i grått, rosa, blått, grønt og sand. Hver farge finnes i tre ulike nyanser som passer fint sammen. Her finner du også ti fargesterke accentfarger, spesielt utvalgt til å passe basfargene.