Farger for trefasader

I dette fargekartet har vi samlet farger som gjennom årene har vist seg å harmonisere best med nordisk natur og vår særegne arkitektur - og til det unike skandinaviske lyset, som forandrer seg dramatisk i takt med sesongskiftene. Med disse fargene vil du glede deg lenge over resultatet.

Perfekt Akrylat Plus

20 kulörer av vår mest hållbara utomhusfärg någonsin! Den ger en hård yta som skyddar fasaden under lång tid, samtidigt som den är elastisk och följer träets rörelse utan att spricka. Detta och en hållbar kulör gör att huset ser nymålat ut mycket länge.

Mur og mineraliske overflater

Hvitt, gult, rødt, grått, blått og grønt. Vi har over 70 ulike nyanser av farger i vårt fargekart for murhus.

Sokkelfarge

Ikke glem grunnmuren når det er på tide å male huset. Naturlige farger passer best og gir følelsen av at huset er godt jordet i bakken. Her har vi samlet inn ni naturlige nyanser av grått, beige, brunt og grønt som gir et godt resultat.

Terrassebeis

Beis mer! Teak, Kastanj, Vit, Gnejs, Tjära och Kol – Naturlig utvalgte farger for å passe til terrasser, gjerder og utemøbler. Beis legger vekt på naturlig aldring av treet og gir overflatebeskyttelse mot vær og vind i opptil tre år.

Trefasader i brunt og beige

Jordnære og naturlige fasader i brunt og beige smelter ofte godt i omgivelsene. Her har vi valgt 18 forskjellige nyanser fra lyseste Strandbeige til Hasselnötsbrun. I fargekartet finner du også fem utvalgte aksentfarger som matcher brun og beige.

Trefasader i grønt og blått

Grønt er skjønt og naturlig pent på fasader. Her har vi samlet 32 vakre nyanser.

Trefasader i gult

Her har vi valgt ut 24 gule nyanser, fra nesten hvitt til dempet oransje.

Trefasader i rødt og rosa

Rødt er alltid riktig. Rosa er absolutt mindre vanlig, men kan være morsomt til det rette huset.

Trefasader i hvitt, grått og svart

Stilig, smakfull og elegant. Her har vi håndplukket elleve nyanser av hvitt, grått og svart som gjør seg ekstra godt på trehus. Vi har også valgt ti matchende farger for vindu, dører og andre detaljer på fasaden. Fra lyse og skyggefulle til skarpere kontraster.

Trefasader i helmatt maling

Oppdag vår helmatte fasademaling - uansett hvilken farge du vil ha. Fasademaling Helmatt gir overflaten et elegant utseende. Fargen kan blandes i alle Beckers utendørsfarger, den tørker raskt og holder fargen i mange år.

Trebeis

Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet. I vårt fargekart finner du 20 forskjellige farger, fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt.