Farger til trefasader

I dette fargekartet har vi samlet farger som harmoniserer godt med nordisk natur og det unike skandinaviske lyset, som forandrer seg dramatisk etter årstidene. Med disse fargene blir huset ditt noe du kan nyte lenge. Det er viktig å beskytte trefasaden med en utendørs maling. Men like viktig er følelsen av at huset er fint - og det vil det være når du velger Beckers nøye utvalgte utendørsfarger.
Hvitt hus malt med Beckers maling for utendørs trefasader. Inspirasjon for utesesongen
Fargekart hvite, grå og svarte hus. utendørs inspirasjon 2021 fra Beckers

Detaljer

I et hus med rikt detaljert dekorasjon eller "snekkerglede", er det viktig å finne den rette kombinasjonen av farger på fasaden, vinduer, rekkverk, tak og så videre. Dels for å understreke den spesielle trearkitekturen, og delvis for å unngå at huset får et vilt eller rotete utseende.

 

Husfarger 2021. Sort hus malt med Beckers utendørsmaling

Moderne og stilrent

Nye tider gir ny arkitektur og nye fargevalg. Svarte hus blir stadig mer og mer vanlige. Selvfølgelig bør man velge fargen som føles riktig, men en "ny" tommelfingerregel er at i moderne arkitektur er det ofte nok med en enkelt aksentfarge.

 

Typisk Nordisk

Alt henger sammen og påvirker. Husets uttrykk og karakter er summen av arkitekturen og fargevalgene på fasaden, treverket, dører og vinduer. Det er kombinasjonen av disse som til slutt bestemmer om det vil bli et vellykket resultat.

Personlig uttrykk

I mange tilfeller kan man gjette av fargen på huset hvilke personer som bor der og hvordan de tenker. Fasadefarge er en svært viktig del av husets identitet, og det gir første og største inntrykket.

Utendørs fargekart til inspirasjon for utesesongen med Beckers maling. Eksteriør husmaling

Grunnmuren gir helheten

Husets uttrykk mot omgivelsene er summen av alle former og farger, og en av de viktigste delene er grunnmuren. Fargevalget på grunnmuren, kan gi huset helt forskjellige uttrykk. En altfor lys farge kan gi følelsen av at huset svinger i luften, en mørk kan få det til å føle seg tungt og stødig. Fargen på grunnmuren skal knytte huset sammen.

Last ned fargekartet

Sjekk ut våre farger og malte miljøer – last ned fargekartet og sitt i ro og fred når du skal velge maling og farger til ditt hjem.

Last ned fargekartet her

 

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color