Vår fargeglade historie

Beckers har lenge oppmuntret det norske folk til å male om hjemme.

Fra en enkelt fargehandel til en av Nordens mest miljøtilpassede malingsprodusenter

Maling har fascinert og påvirket menneskene gjennom alle tider. Vi i Beckers har lenge oppmuntret det norske folk til å male om hjemme. La oss guide deg med inspirasjon, kreativitet og nytenkning. Men det er du som har det siste ordet - så stol på din egen smak og prøv deg frem!

 

Maling for alle

Da det svenske offentlige hjemmet tar form i løpet av 1940- og 50-tallet, vokser DIY-markedet. Beckers, som pleide å være proffmalernes valg, presenterer en rekke produkter for forbrukerne. Den mest suksessfulle er latexmalingen Spred, lansert i 1951.

Miljøarbeide

2008 er det ikke lenger praktiskt å forbli i fabriken ved Lövholmen, og Beckers bygger en ny toppmoderne fabrikk i Nykvarn. Den er en av Europas mest miljøtilpassede fabrikker. Som ytterligere ett ledd i Beckers miljøarbeid satser vi på å øke andelen vannfortynnede malinger, målet er at 99% av sortimentet skal være vanntynnet i 2010. Vi nådde dette miljømålet før tiden, og kan dermed sette nye og ambisiøse mål for å befeste vår posisjon som den ledende malingsprodusent av miljøriktige produkter. En av målsetningene for perioden 2012 til 2020 er å senke utslippet av CO2 med 50 prosent.

 

En del av Tikkurila Group

I 2001 går Beckers inn i Tikkurila Group, som er en ledende nordisk malingsleverandør, kjent for sine sterke varemerker, høye kvalitet og profesjonelle tjenester. Les mer om vårt internasjonale konsern her

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color