Forleng sesongen med Beckers fasademaling

Mineral Season Extender murmaling

Helmatt fasademaling til mineralske underlag. Ikke la været avgjøre om fasaden skal males!

 

Når fasaden skal males, er værforholdene avgjørende for planleggingen, og ikke minst, det endelige resultatet. Med Mineral Season Extender er du uavhengig av været, da du kan male i nesten all slags vær. Når fasaden skal males, er du som regel avhengig av været, og dette kan begrense mulighetene for når du kan male fasaden. Fasademalingen Mineral Season Extender lar deg følge tidsplanen din, og male i nesten alle værforhold.
Den beskytter betongkonstruksjoner og overflater mot fuktighet og karbondioksid. Det er en vanntynnet, alkalibestandig, silikonmodifisert akrylmaling utviklet for maling av pusset betong.


Bruksområder:
• Boliger og næringsbygg
• Industrielle bygninger
• Varehus
• Parkeringsfasiliteter

Mineral Season Extender har utmerket motstand mot tidlig regn i kaldt og fuktig vær. Samtidig kan malingen påføres i et stort temperaturområde (+2 ° C til +30 ° C). Disse faktorene betyr at sesongen kan starte tidlig på våren, og strekke seg langt ut på høsten. Været har nå mindre påvirkning på utfallet.
Mal to ganger pr. dag Mineral Season Extender er lett å påføre, og tørker raskt. Den kan overmales etter ca. 3 timer, noe som gjør det mulig å påføre to strøk på en dag. Et sluttresultat i premium kvalitet. Mineral Season Extender har utmerket dekkevne, fargeholdbarhet og et varig vakkert resultat. Den er tilgjengelig i hundrevis av farger og gir en fin, jevn finish.

• Tåler regnbyger etter kun 20 min.
• Kan påføres i kaldt og fuktig vær, eller meget
• varmt vær (+2 °C til +30 °C).
• Mal 2 strøk på én dag - overmalbar etter 3 timer.

 

Finn Mineral Season Extender i ditt nærmeste Beckers Pro Center, eller les mer om den nye fasademalingen her

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color