Nå kan nesten hvem som helst male som proffen

Maling kan virke langt vanskeligere enn det er. Så om du trenger å male hele fasaden eller bare fornye stuen, kan det lett ønskes å utsette prosjektet så langt som mulig. Eller betale dyre penger for å få noen andre til å gjøre det. Når du i stedet kunne gjøre det selv; raskt, enkelt og faktisk ganske gøy.

Kom igång med Beckers enkle maleguider. Eksteriørmaling

Hvis du gir deg tid, er sjansen stor for at sluttresultatet blir vellykket, og at du også har det moro på veien. Begynn med å samle så mye informasjon du kan, før du kommer i gang. Hvis du savner noe, sjekk på hjemmesiden vår. Her er mye inspirasjon og smarte tips. For eksempel kan du skrive ut spesifikke arbeidsråd, se på "tips og råd" -videoene eller chatte med kundeservice.

Når du føler deg klar og har bestemt deg for maling og farge, er det på tide å bestemme når du skal gjøre jobben. Hvis du maler en hel fasade, kan du forvente at det vil ta noen dager. For å spare tid kan du invitere noen venner til hjelp. Ikke spar på serveringen, litt musikk og noe godt å spise og drikke er garantert en suksess!

Se våre enkle guider

Kom enkelt igang med ditt uteprosjekt. 

Mal fasaden
Sjekk været først
Olje terrassen
no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color