Mal bilderammene i samme farge som veggen

Vil du gi ditt hjem et raskt løft, kan du enkelt gjjøre det ved å lage en bildevegg. Veggen behøver ikke å være så stor, og rammene behøver ikke å være nye. Tvertimot blir det nesten finere om du setter sammen ulike typer av rammer og maler dem i samme farge. Vil du dra det et skritt videre, maler du dem i samme farge som veggen. Let etter kule rammer på loppemarkeder og auksjoner, og bland størrelse og form. Siden alle rammene har samme farge, så vil du likevel oppnå et rolig og harmonisk uttrykk, selv om det er mange ulike former på rammene.

Alle Beckers interiørfarger kan brekkes også i maling til tre og panel. Her har vi valgt å male vegg og rammer i fargen Vattenfall 781, en dempet blågrå tone som gir et sobert inntrykk.

mal bilderammene i samme farge som veggen. Beckers maling

Legg til detaljer

Mal rammene med samme farge som veggen. Se etter bilderammer på loppis og bland størrelse og form. Ved å male alle i samme farge, gir det et rolig og harmonisk inntrykk, selv om det er et mangfoldig utvalg av former på rammene. Her har vi valgt å male vegg og ramme i fargen Vattenfall 781, en dempet blågrå tone som gir et nøkternt inntrykk.

Vær kreativ og mal bilderammer
Inspo fra Beckers maling
Tips!

Hvis du kjøper brukte rammer, er det viktig at du rengjør dem ordentlig før du maler. Vanlig malevask fortynnet med vann fungerer bra.

Hvis du har trerammer i sølv eller gull, kan det hende du må grunne for at malingen skal festes ordentlig.

Farger til innendørsmaling

På tide å male? Her finner du alle våre innendørsfarger. 
https://beckers.no/produktkatalog-beckers/indoor

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color