Mal knottene på kjøkkeninnredningen

Det er mange prosjekter som faktisk tar mindre enn en time å fullføre - men det gir et glimrende resultat. Maling av f.eks håndtak. Enkelt og synlig resultat.

Hvis du gleder deg til å legge til en spennende farge i hjemmet ditt, kan kjøkkenhåndtakene faktisk være et godt forslag. Prøv! Det finnes håndtak av varierende størrelse og form. Bland malingen i hvilken farge du vil, og tenk at den er tilgjengelig fra matt til høy glans, selv det gir en forskjell på resultatet.

Fordi håndtakene gikk så fort tok vi også kjøkkendørene når vi allerede var igang! Vi malte håndtak og innredning i fargen Sisal 559.

Mal kjøkkenet i farger. beckers DIY
Oppussing kjøkken
Tips!

Husk at en skråskjært pensel er utmerket for å male hullene. Den skrå penselen gjør det lettere med rette linjer og minimerer riper. Hvis du har speildører og vil male i to farger, trenger du ikke å tape om du er litt stødig på hånden.
Hvis du har beslag som har sittet på en stund, må du først rengjøre de for at malingen skal feste optimalt. Husk at du får de beste resultatene hvis du maler to ganger!

Foto og styling: Mari Strenghielm

Farger til innendørsmaling

På tide å male? Her finner du alle våre innendørsfarger

Se produkter

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color