Mal med nøytrale farger

Dempede farger er langt ifra trist og et godt valg for deg som er lei av hvite farger, men ikke ønsker å bruke altfor sterke farger. Her viser vi fire vakre nøytrale fargesammensetninger.

Behagelig med grå nyanser

Det er deilig med rolige og dype farger på soverommet. Den siste trenden er å male soverommet mørkegrå. Hvis du ikke vil male så mørkt, kan du gjøre som vi gjorde her og male veggene i en svakt grå Snäckskal 569. Sengegavl og rammer er malt i mørk grå Aska 518, fint matchet til sengeteppet i samme nyanse. Naturmaterialer og grønt myker opp og passer godt til disse gråtonene.

Dempet rosa

De fleste tenker på sterke og klare farger til maling av barnas rom. Men hvorfor ikke prøve farger som er mer beroligende og dempet? Her har vi valgt gammelrosa Akleja 692, med mye sort som passer perfekt til dukkeskapet som er malt med mørkegrå Diesel 793. Med denne rolige fargen som base kan lekene være fargerike aksenter.

Mal ensfarget

Å male monokromt, med kun en fargetone gir en herlig effekt. I dette sjarmerende hagehuset har vi malt vegger og møbler i grønn Kaktus 809. Grønn er en god farge som passer til det meste, vi har matchet med naturlige materialer. Små detaljer i gult og rosa bryter fint mot det grønne. Den øvre delen av veggen er malt i hvitt Salt 564.
Små fargekladder av gult og rosa bryter godt av mot det grønne. Den øvre delen av veggen er malt i hvitt Salt 564.

Mal gangen i to farger

Kaos i gangen? Man kan skape en ro med maling og farger. Blande grått og hvit er aldri feil. Her har vi valgt å male to tredjedeler av veggen i lysegrå Silverpil 732, og øvre delen i hvit Salt 564. Ved å male møblene inn i veggen, kombinerer vi det praktiske med det estetiske, og gir gangen et roligere inntrykk. Vi skal tross alt også ha plass til alle de andre fargene som er på sko, jakker, vesker og andre gjenstander som skal innkvarteres i entreen.

Våre beste farger

Vanskelig å velge farger? Sjekk ut vårt fargekart med utvalgte farger som er lette å kombinere med andre farger. Se våre farger

har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color