Mal med sjablonger

Stilig, lekne eller klassisk. Sjablonger kan variere i det uendelige, og det morsomste er å velge blant mønster og fargekombinasjoner. Og husk at sjablonger ikke bare passer til veggen. Selv detaljer som lampeskjerm, nattbord og skrivebord kan males med sjablonger.

flicka i rum

Her har vi malt hele rommet, både vegger og listverk i Äggskal 524. Til sjablongen valgte vi den nydelige Puderrosa 673, som vi også brøt i tavlemaling i skapet over skrivebordet. Pall, dukkeskap og lampe malte vi i Twilight 549.

flicka i rum
kläder

Slik gjør du

Det finnes ferdige sjablonger å kjøpe. Hvis du vil lage din egen, kan du skrive ut mønstre eller tegne dine egne på oh-filmer og kutte ut med skalpell.

Et triks å tenke på, er å starte fra et hjørne når du planlegger hvor sjablongene skal sitte. Mål hver sjablong og merk med en blyant. Så er det på tide å male!

Sparsomt med maling og med en liten skumgummirulle er kunsten å gjøre sjablongene dine skarpe. Mett rullen med maling, men rull av all overflødig maling. Rull et tynt lag av maling på sjablongen for å hindre at maling kommer inn i kanten av sjablongen. Et tips før du starter på veggen eller møblene, er å først teste et stykke papir - du vil se hvordan det ferdige resultatet blir og om du har brukt riktig mengde maling.

Deretter fortsetter du å male til rommet er ferdig.

Tips!

Husk at du kan bruke samme farge på sjablongen som på veggen, men prøv å bryt fargen i en annen glans.

På tide å male? Her finner du alle våre innendørsfarger. Link til fargekart

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color