Tips! Forny kjøkkenet med maling

Er du lei av det gamle kjøkkenet, men har verken tid eller penger til å renovere? Med maling og kreativitet kan du enkelt bytte og gi kjøkkenet en helt ny følelse, uten store investeringer. Hvorfor ikke prøve å male kjøkkenbordet eller kjøkkenstolene? Et enkelt prosjekt som virkelig gir kjøkkenet et løft.

Gammelt kjøkken? Ønsker du å renovere? Mal kjøkkenet grønt. Beckers Mood Velvet. Ultramatt maling

Bland ikke for mange farger

Begynn med å se på hvilke farger som er på kjøkkenet ditt i dag, og hvilke av disse du liker. For å skape harmoni, bør du ikke blande inn mange forskjellige farger, et tips er å plukke opp farger du allerede har på kjøkkenet ditt. Kanskje du har en rød brødrister, grønne blomsterpotter eller et gult teppe som du liker? Velg noen av disse når du maler på dine møbler. Det gir en fin helhet.

Finn inspirasjon

Finnes det ingen spesielle farger på kjøkkenet ditt som du vil ta med videre, er et annet tips å se på bilder av andre kjøkken for inspirasjon. Besøk din fargehandel og bla gjennom fargeprøvene for å finne en fargeskala som du liker, og som passer ditt kjøkken. Så er det bare å begynne å male.

Gammelt kjøkken? Ønsker du å renovere? Mal kjøkkenskapene grønt. Beckers Mood Professional Finish
DIY kjøkken, nytt med maling

Legg til fargerike detaljer

Når du maler kjøkkenbordet og stolene, kan du også male noen detaljer. Ta en tur til et loppemarked og se hva du finner. For eksempel kan gamle skjærebrett bli forvandlet til fine serveringsbrett, eller bare være til dekor på kjøkkenbordet. Perfekt tilpasset dine nymalte møbler!

Tips! Slik maler du møblene

Test fargene du valgte på papp eller kartong og sett på bordet. Deretter får du en ide om fargen passer eller ikke. Velg en maling for tre og listverk med høyglans. Da får du en mer holdbar overflate som er lett å holde ren. For at overflaten skal vare godt, må du alltid kvistlakke og grunne ubehandlet tre før du maler. Mal alltid to ganger og bruk en god syntetisk børste for å få en mykere overflate.

Hvis du vil male kjøkkenbordet som på bildet her, er det vårt tips å male kanten rundt bordet først og la malingen tørke ordentlig. Deretter maskerer du hele kanten og maler toppen av bordet.

Farger til innendørsmaling

På tide å male? Her finner du alle våre innendørsfarger.

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color