Beckers Trender 2022

I år lanserer Beckers nye trendfarger i tre forskjellige fargefamilier.

Trendfarger 2022 fra Beckers Mood

Vi ønsker å inspirere deg til å gi ditt hjem et personlig preg. Vår misjon er å gjøre det lettere å fornye livet med farger. Kombiner ulike fargenyanser og glansgrader for å skape et livlig, og dynamisk uttrykk i hjemmet. Velg dine favoritter blant våre nyheter som presenteres her, eller ta en titt i våre andre fargekart på vår nettside, og velg blant et hundretalls farger.

Årets trendfarger er inspirert av Beckers sin egen fargeekspert Yvonne Karlsson og våre fantastiske influensere @kinevinje og @sirlig.

Bla i vår nye trendbrosjyre 2022 her >

Beckers Fargeekspert Yvonne Karlsson

I dette fargekartet har vi valgt å jobbe slik at de utvalgte fargene blir brukt flere steder i hjemmet. På den måten skapes den røde tråden mange syns er vanskelig å få til. Vi vil inspirere deg til å sette et personlig preg på hjemmet ditt, og våge å velge andre farger enn hvit og grå.
Det er når du tar personlige valg, at hjemmet ditt får blomstre og blir et trivelig sted for deg og de du lever med.

Kine Vinje er interiørgründeren som driver instagramkontoen @ kinevinje og nettbutikken nordiskehjem.no. Kine er fargefrelst og har i sitt eget hjem gått fra helhvitt, til fargesprakende vegger og tak. For Kine finnes det ingen regler. Man trenger ikke være ekspert for å bruke farger, insisterer hun. Gå en runde med deg selv og tenk gjennom hvilke farger du liker,
og er komfortabel med. Ikke vær så opptatt av trendene. Farger gjør deg glad, men bare når det er farger du faktisk liker. Og dere, ikke glem taket! Hvorfor skal taket være hvitt når det finnes all slags vakre farger der ute.

Nordiskehjem trendfarge ekspert Kine Vinje

Denise står bak instagramkontoen @sirlig. Slår du opp ordet Sirlig står det bl.a. ”Utført med stor forsiktighet”. Det står faktisk veldig godt til oppussingen som Sirlig har gjort i hjemmet sitt. «Jeg visste at vi ikke skulle ha hvite vegger. For meg er hvite vegger et blankt lerret som skriker etter personlighet. Mitt beste råd er å finne de riktige nyanser som allerede er i hjemmet og velge det som føles riktig. Det finnes ikke noe som heter at et rom er ”ferdig” - det utvikler seg hele tiden, fordi vi mennesker og våre behov også gjør det”.

In Beige We Trust

Drømmer du om et sted hvor du virkelig kan slappe av – på ekte? La hjemmet være din oase. Et sentralt punkt for deg selv hvor du kan unne deg restitusjon og rekreasjon på din egen måte - enten du er alene eller med familien. Her er interiøret lavmælt og balansert. Det gir ro, men uten å være kjedelig eller flatt.
In Beige We Trust er en jordnær og myk fargefamilie inspirert av naturlige materialer. Ønsk velkommen til en forlengelse av det hvite og det grå. Noe som er nøytralt, men likevel dynamisk. En fargefamilie man ikke blir lei av, selv om årene går.

Les mer om fargetrenden In Beige We trust >>

Finn mer inspirasjon på vår instagram >>

 

Beckers fargetrender i beige

 

Hey Stylish

Et sted langt unna knekkebrødsmuler og hverdagsgåter, en lengsel etter noe som får det til å krible i magen og som gir livet en gullkant. Hvor luksusen ikke bare skjer på et hotell, men like godt i hjemmet ditt – en vanlig mandag.


Hey Stylish-familien utstråler eleganse. Her kan du skape et koselig hjem med myke tekstiler og fancy møbler i dype farger som blått, grønt og oker. Blank messing møter lodne tepper og tente stearinlys; det skaper en atmosfære som omfavner deg akkurat som en lang og omsorgsfull klem. Kanskje du vil blande en cocktail, eller hvorfor ikke sette på litt jazz? For livet er for kort til ikke å utnytte hvert minutt – ikke sant?

Les mer om fargetrenden Hey Stylish >>

Finn mer inspirasjon på vår instagram >>

Mørk fargetrend på soverommet
Trendfarger Beckers 2022 grønntoner

 

Sea Ya

Hvordan føler du deg lykkeligere i livet? Det kan være alt fra store ting til små ting – som fargen i stua for eksempel. Med fargerike farger skaper du et hjem som bobler av energi. Fyll den med ting som ligger ditt hjerte nært – som reiseminner fra Middelhavet, en lengsel etter sørligere breddegrader og påminnelser om å leve mer i nuet. Og vips så har du skapt et personlig interiør som gir litt mer livsglede.

Trofast, Pink Bubbles og Oatmeal – fargefamilien Sea Ya er for deg med en sterk personlighet, som får energi av å reise, møte nye mennesker og gjøre dagdrømmer til virkelighet.
Her møter en lengsel etter noe nytt, kjærlighet til det du allerede har – der hverdagsmiddagen med familien er like viktig som planene for det neste store eventyret.

Les mer om fargetrenden Sea Ya >>

Finn mer inspirasjon på vår instagram >>

 

Fargetrender Beckers fargekart 2022 blågrønn
Trendfarger fra Beckers og Nordiskehjem mal taket
Nordiske hjem trendfarger med Kine Vinje

Beckers og Prettypegs DYI hack! 

Nå lanseres Ivar DIY Collection, et samarbeid mellom Beckers og Prettypegs. Prettypegs designer knotter og ben til deler av IKEAs sortiment av møbler. Kolleksjonen består av ben, knotter og fronter til IKEAs populære Ivar-skap, inspirert av ulike spennende fargekombinasjoner fra Beckers fargetrender 2022. 

Se hele kolleksjonen her!

Ikea Ivar hacks og Beckers trendfarger
Prettypegs Ivar Ikea hacks

 

Lek med våre farger i ditt hjem

Med Beckers Easy Colour App kan du skifte farge på dine vegger på et sekund.

Ta et bilde av veggen og forvandle ditt hjem med inspirerende farger i en visuell virkelighet!

 

• Se våre farger direkte på din vegg
• Skap dine egne fargepaletter
 

Download Beckers Easy Colour > App store

Download Beckers Easy Colour > Google Play

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color