Olje igjen nest-nest-nest-neste år

Nå er det lettere enn noensinne å olje terrassen. Vår siste nyhet Elit Bio Terrasseolje kan brukes uansett om treet er ubehandlet, tidligere oljet eller trykkimpregnert. Oljen er delvis biobasert* og er tilgjengelig i seks fine farger.

 

Vedlikeholdsintervall på opptil 4 år 

Den mørke basen inneholder et spesielt pigment og en UV-beskyttelse som tilføres i fabrikken vår. Det er takket være disse at du kan vente i opptil 4 år med å behandle terrassen igjen. Med Elit Bio Terrasseollje får du tid til andre ting!

Oljen er delvis biobasert*. En del av ingrediensene som brukes i malingen er tatt frem fra komponenter som har sitt utspring i vekstriket, dvs fra vekster, skog eller alger. Elit Bio Terasseolje er også merket med Svanen.  

 

  • Sterk UV-beskyttelse – opp til 4 års holdbarhet
  • Delvis biobasert terrasseolje*
  • Spann av 50–75% gjennvunnet plast**
*En del av ingrediensene som brukes i oljen er tatt frem fra komponenter som har sitt utspring i vekstriket, dvs fra vekster, skog eller alger. Andelen er 30% i følge ASTM D6866-18, som angir andel biobasert kull av organisk kull.
**Den resirkulerte plasten er av kvaliteten PIR som betyr Post Industrial Recycling og består av oppmalt avfall fra produksjonen. PIR-materialet i forpakningen kommer fra en kontrollert produksjon, og oppfyller de samme juridiske kravene til innhold som ny plast.
Mal utemøblene? Beckers maling til utemøbler

Elit Bio Terrasseolje finnes i 6 fine farger. Oljen kan brukes uansett om treet er oljet med annen olje eller er ubehandlet. Ettersom oljen trenger dypt ned i treet beskytter den effektivt mot fukt, smuss og slitasje under lang tid. 

 

Slik gjør du:

1. Vask overflaten som skal oljes med Beckers Terrassevask.
2. Påfør oljen med terrassepad for beste resultat.
3. Skrap og slip overflaten som skal behandles. Rund av skarpe hjørner og kanter. Børst bort støvet.

 

 *Ferdigblandede farger. Øvrige blandes.
Hvordan male utendørs rekkverk og terrasser. Olje eller beise terrassen og utendørsmøblene

Elit Träolja
 

Förnya uteplatsen enkelt och snabbt. 
En olja avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall och trädgårdsmöbler. En olja som håller högsta kvalitet, motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla. 
 

Finn din nærmeste butikk

På tide å gjøre klart uteplassen? Her finner du din nærmeste forhandler. Kontakt din butikk for informasjon om deres sortiment, åpningstider og veiledning vedrørende våre produkter.

 

Finn din nærmeste butikk >>

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color