Solid, rolig og uredd

Om du ønsker en varm og koselig følelse hjemme, er en kombinasjon av våre myke hvite nyanser og våre rustne beige, et godt alternativ. Det gir et rolig og trivelig miljø, du vil trives i over tid. Skap en variert fargepalett som likevel har en rød tråd, ved å velge farger fra samme fargeskala. Et godt tips er å se på siste del av fargekoden. Her inneholder alle fargene Y og R. For et mer energisk og moderne uttrykk, kan du legge til en aksentfarge fra en av de andre fargepallettene vi presenterer i dette fargekartet.

Mood Velvet Color, ultramatt maling til vegger innendørs

Tenk tre. Bruk aksentfargene på minst tre steder for å skape en balanse i rommet. De må ikke nødvendigvis brukes på malte flater, men kan plukkes opp i interiørdetaljer, slik som vi har gjort her med fargen Euforisk 897.

Fargekart fra Beckers, mal møblene. DIY fargeinspirasjon

Dempet på innsiden og vågalt på utsiden. Våg å male et møbel i din nye favorittfarge. Når du tar et personlig valg for hjemmet ditt, vil det være mer langsiktig, enn dersom du velger som alle andre. Solid, rolig og uredd Om du ønsker en varm og koselig følelse hjemme, er en kombinasjon av våre myke hvite nyanser og våre rustne beige, et godt alternativ. Det gir et rolig og trivelig miljø, du vil trives i over tid. Skap en variert fargepalett som likevel har en rød tråd, ved å velge farger fra samme fargeskala. Et godt tips er å se på siste del av fargekoden. Her inneholder alle fargene Y og R. For et mer energisk og moderne uttrykk, kan du legge til en aksentfarge fra en av de andre fargepallettene vi presenterer i dette fargekartet.
Modig 890 S 2050-Y70R Berörd 892 S 5020-Y90R Harmonisk 891

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color