Trendfarger 2021 - Grounded Green

Grounded Green symboliserer et enkelt landliv, men med moderne bekvemmeligheter. Ganske enkelt en slags grønn bølge. I Grounded Green har vi  kombinert to grønne toner - en mild lysere og en mørkere for ”stabilitet” - sammen med en beige fargetone. For disse har vi valgt en nydelig, høyaktuell, lilla tone som aksent. Naturlige materialer som er fine å kombinere med stilen er rotting, marmor, lin og heklet tekstil.
 

Trendfarger, grønntoner i kjøkken fra Beckers maling

I dag ser vi gjerne tilbake på det som var enklere og tryggere tider. På TV og i sosiale medier får man innblikk i hvordan leve det gode liv på landet. 
Lokalprodusert mat og selvforsyning er definitivt svært aktuelle temaer. Vi ser ganske enkelt en slags grønn bølge, med pluss-meny med moderne fasiliteter og nettverkstilkobling. Derfor er det kanskje ikke så rart at den grønne fargeskalaen ”Grounded Green” er forbundet med sikkerhet og velvære. Grønn ER en beroligende farge å omgi seg med.
 

Emalj 819, Grönt te 846, Lugn 554, Syrenlila 694

I denne fargefamilien er det en mild lysegrønn farge, sammen med en mørkere grågrønn som gir stabiliteten. For disse har vi kombinert en vakker fiolette som aksent, i tillegg til en myk beige farge som like gjerne kan brukes som en base for fargestilen.

For Grounded Green-stilen ser vi panel, marmor og slitt tre. Materialene er nær naturen som rotting, skarpt lin, heklede tekstiler og unikt håndverk. 

Vår fargeekspert Yvonne Karlsson forteller om fargetrenden Grounded Green - se film her

Trendfargebrosjyre fra Beckers. Rosa, grønne, blå og gule favorittfarger
no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color