Fargekart

Bli inspirert av våre fargekart med fargesatte miljøer og utvalgte farger som gjør valget av farge enklere når du skal male om innendørs og utendørs.

Mood

I fargekartet Mood vises tre stemningsskapende og velkomponerte tema. Tanken med fargekartet og de atten fargene, der ti er helt nye, er for å inspirere og vise hvordan man kan kombinere farger.

Livet. I farge.

Se tre fargetemaer inspirert av livets små øyeblikk; Morgentimen, sommerminner og lesestund. Blant trendfargene finner man pasteller, som nå går fra aksentfarger til basisfarger.

Favoritt farger

Her har vi samlet 30 av våre mest populære og tidløse basfarger i grå, rosa, blå, grønn og sand. Hver farge finnes i tre forskjellige nyanser som passer fint sammen. Det er også ti mer fargerike aksentfarger, spesielt utvalgt for å passe til basisfargene.

Hvite, grå og beige farger

Nedtonet, vakkert og behagelig. Hvit, grå og beige er perfekte kurver i et hjem. Her har vi hentet 18 varianter av disse tre fargene, fra letteste Kokos til mørkeste Lavastrand.

Barnas fargekart

Selvfølgelig vil barna ha et eget fargekart. 24 klare og fargerike farger, valgt av gutter og jenter mellom 6 og 12 år. For å gjøre det ekstra gøy, kan fargene blandes i vår populære tavlemaling.

Symfoni ultramatt

Med følelsen av luksus! Vår helmatte veggfarge gir en veldig vakker og glatt overflate med et mykt inntrykk. En kjedelig farge får også en dypere fargeopplevelse. I dette fargekartet har vi samlet 16 flotte farger, spesielt utvalgt for å passe til helt matte overflater.

Trebeis

Beis er en fin måte å male ubehandlet tre på. Den fremhever treets naturlige glans, mens overflaten får en fin farge. Her har vi valgt 22 farger som passer godt på ubehandlede treflater.

Betong og tregulv

Et malt tregulv er utrolig fint og hyggelig å gå på. Her har vi tatt frem 16 nyanser av hvitt, grått, blått, grønt og beige - perfekt når det er på tide å male gulv.

Populære farger

Vanskelig å velge farger? Velg noen av våre mest populære farger. 

Farger til trefasader

I dette fargekartet har vi samlet farger som harmoniserer godt med nordisk natur. Med disse fargene blir huset ditt noe du kan nyte lenge.

Trebeis

Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet. I vårt fargedkart finner du 20 forskjellige farger beis, fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt.

Terrassebeis

Naturnære farger nøye utvalgt for å passe til terrasser, gjerder og utemøbler. Beis legger vekt på naturlig aldring av treet og gir overflatebeskyttelse mot vær og vind i opptil tre år.

Trefasader i brunt og beige

Jordnært og naturlig -  fasader i brunt og beige smelter ofte godt i omgivelsene. Her har vi valgt 18 forskjellige nyanser. I fargekartet finner du også fem utvalgte aksentfarger som matcher brun og beige.

Trefasader i grått, hvitt og svart

Stilig, smakfull og elegant. Her har vi håndplukket elleve nyanser av hvitt, grått og svart som gjør seg ekstra godt på trehus. Vi har også valgt ti matchende farger for vinduer, dører og andre detaljer på fasaden. Fra lyse og skyggefulle til skarpere kontraster.

Trefasader i grønt og blått

Her har vi samlet 32 spennende nyanser av grønt og blått, pluss fem matchende farger for dør, vindu og andre detaljer på fasaden.

Trefasader i gult

Her har vi valgt ut 24 gule nyanser, fra nesten hvitt til dempet oransje.

Trefasader i rødt og rosa

Vi har valgt ut elleve farger av rødt og rosa, pluss fem fine aksentfarger som matcher disse.

Trefasader i helmatte farger

Oppdag vår helmatte fasademaling - uansett hvilken farge du vil ha. Fasademaling Helmatt gir overflaten et elegant utseende. Fargen kan brekkes i alle Beckers utendørsfarger, den tørker raskt og holder på fargen i mange år.

Mur og mineraliske overflater

Vi har over sytti forskjellige nyanser av farger i vårt fargekart for murhus. Fargene er nøye valgt for å passe til mur. Med hvilken eller hvilke farger vil du male huset ditt?

Grunningsfarge

Ikke glem grunnmuren når du maler huset. Naturnære farger passer best og gir følelsen av at huset er godt jordet i bakken. Her har vi samlet ni naturlige nyanser av grått, beige, brunt og grønt som gir et godt resultat.

 

Perfekt Akrylat Plus

20 utvalgte farger av vår mest holdbare utendørsmaling noensinne! Den gir en hard overflate som beskytter fasaden lenge, mens den er elastisk og følger bevegelsen av treet uten å sprekke. Slik har du følelsen av et nymalt hus i svært lang tid.