Forleng fasadens levetid

Snø, sol, vind og regn. Faren for slitasje mot fasaden er stor, og derfor viktig med riktig beskyttelse. - Våre systemer er fremragende, sier Leif Edenborg, utdannelsesleder hos Beckers.
Grått hus, utendørs maling fra Beckers

 

– Huset må males etter 10-15 år. Det viktigste er å gjøre jobben helt fra start til slutt. Hvis du grunner fasaden med grunning på endeved, i sprekker og spikerslag, og maler med to strøk, har du optimal beskyttelse i mine øyne. Leif Edenborg, som daglig kurser faghandlere og profesjonelle malere, anbefaler også at du pleier og holder orden på huset. - Sjekk regelmessig for ødelagte sprekker i treet, hvis du får en sprekk, vil fuktighet trenge inn og forårsake at malingen flakker. Hvis skaden er liten og kan løses raskt ved å skrape og male, kan den malte overflaten vare i mange år.

Hvilke feil er de mest vanlige?

– At man venter for lenge med å male, og ikke vasker fasaden regelmessig. Hvis du vasker og maler regelmessig, har du gode muligheter til å lykkes.

Leif Edenborg bor selv i et hus som er mer enn 100 år gammelt. Å holde et slikt gammelt hus i orden kan være en utfordring - Leif har fortsatt sine triks.
"Jeg bruker den samme typen maling som huset har vært malt med i løpet av årene. Du kan imidlertid endre fargen når som helst i husets levetid.

har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color