Forleng fasadens levetid

Snø, sol, vind og regn. Faren for slitasje mot fasaden er stor, og derfor viktig med riktig beskyttelse. - Våre systemer er fremragende, sier Leif Edenborg, utdannelsesleder hos Beckers.
Grått hus, utendørs maling fra Beckers

 

– Huset må males etter 10-15 år. Det viktigste er å gjøre jobben helt fra start til slutt. Hvis du grunner fasaden med grunning på endeved, i sprekker og spikerslag, og maler med to strøk, har du optimal beskyttelse i mine øyne. Leif Edenborg, som daglig kurser faghandlere og profesjonelle malere, anbefaler også at du pleier og holder orden på huset. - Sjekk regelmessig for ødelagte sprekker i treet, hvis du får en sprekk, vil fuktighet trenge inn og forårsake at malingen flakker. Hvis skaden er liten og kan løses raskt ved å skrape og male, kan den malte overflaten vare i mange år.

Hvilke feil er de mest vanlige?

– At man venter for lenge med å male, og ikke vasker fasaden regelmessig. Hvis du vasker og maler regelmessig, har du gode muligheter til å lykkes.

Leif Edenborg bor selv i et hus som er mer enn 100 år gammelt. Å holde et slikt gammelt hus i orden kan være en utfordring - Leif har fortsatt sine triks.
"Jeg bruker den samme typen maling som huset har vært malt med i løpet av årene. Du kan imidlertid endre fargen når som helst i husets levetid.

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color