Male hagemøbler

Tre påvirkes av fuktighet og solens UV-stråler. Gjennom regelmessig behandling kan dine tremøbler vare lenger. Tålmodighet, nøyaktighet, riktige verktøy og riktig utførelse legger grunnlaget for et vellykket resultat. Først les bruksanvisningen på produktdatabladet nøye, og følg deretter arbeidsinstruksjonene nedenfor.
 • 1. Vask

  Skyll av hagemøblene med kaldt vann og legg deretter på utendørsvasken, fortynnet som anbefalt på emballasjen. Påfør med svamp eller børste. La middelet jobbe i ca 15 minutter. Skyll deretter med rikelig med vann. Ikke for høyt trykk om du bruker en høytrykksspyler da det kan skade treet. Hvis det er alger og mugg på treet, må du også rengjøre med alge- og soppvask. Den trenger ikke skylles bort, men følg alltid instruksjonene på emballasjen.

 • skrapa stol

  2. Skrape og slipe

  Børst, skrap og slip overflaten som skal behandles. Skrap bort all maling som sitter løst. Hvis malingen er sprukket, tykk og generelt slitt, anbefaler vi at du fjerner all gammel maling med malingsfjerner og skrape. Tre som er blitt fliset må slipes. Det samme gjelder for hard og blank maling, slik at den nye malingen fester godt. Sørg for at alt er tørt før du maler.

 • Grundmåla

  3. Grunn

  Bruk grunnolje på endetre og skjøter, tørk av overflødig olje etter ca. 30 minutter. Deretter males overflatene med tregrunning.

 • måla stol

  4. Male

  Påfør rikelig med maling. Mal ovenfra og nedover. Pass på at malingen dekker overalt, og vær ekstra grundig ved skjøter og endetre. La malingen tørke godt før du maler det andre strøket. Følg alltid anbefalingene på spannet. Unngå å male når det regner, siden regnet kan gjøre overflaten matt og flekkete.

 • Tips!

  • Underlaget skal være tørt når det males. Dette gjelder også nytt trykkimpregnert tre, som helst bør stå en sesong før det behandles.
  • Ikke mal når det er fuktig, når det er risiko for regn eller i direkte sollys.

 • no
  har blitt lagt til lagret
  har blitt tatt bort fra lagret.
  har blitt lagt til din handleliste
  har blitt tatt bort fra din handleliste.
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  You have to choose a color