Male vindu

Nymalte vinduer utgjør en stor forskjell for hvordan huset ditt blir oppfattet. Her har vi samlet enkle trinnvise tips om hvordan man maler vinduer og får et fint resultat som varer lenge.
 • Hvordan male vindu utendørs. Beckers maling eksteriør.

  1. Rengjør

  Grundig rengjøring er grunnlaget for et godt sluttresultat når du maler vinduer. Begynn med å fjerne gamle tetningslister og skru av hjørnebeslagene. Vask alle treflater med utendørsvask. Hvis det er muggsopp eller alger på vinduene, bør du rengjøre med et Alg og muggmiddel også. Følg alltid instruksjonene på emballasjen.

 • Hvordan rengjøre vinduer utendørs før utendørs maling av vinduer. Eksteriørmaling og husvask fra Beckers

  2. Skrap og slip

  Sjekk om treverket er råttent og bytt ut ødelagte deler. Skrap av løs maling. Slip treoverflatene og børst bort alt støv.

 • Hvordan rengjøre vinduer utendørs før utendørs maling av vinduer. Eksteriørmaling og vedlikehold utendørs fra Beckers

  3. Grunning

  Når treverket er helt tørt, kan du male endeveden og skjøtene med grunnolje. Etter 30 minutter kan du tørke bort all olje som ikke har blitt absorbert av treverket. Masker vinduet og grunnmal en gang. Mal hjørnebeslagene med en rustfast maling før du skrur dem tilbake på vinduet.

 • før du maler utendørs må du huske å vaske grundig vinduer og hus. med Beckers husvask og grunning

  4. Mal

  Når alle overflater er tørre, må du male vinduet to ganger. La fargen tørke mellom lagene, etter anbefaling på spannet. Mal skjøtene, den nedre delen av baugen og rammen en ekstra gang. Fjern maskeringstapen umiddelbart når du er ferdig med å male, før malingen har tørket.

 • Tips!

  Delvis skyet er det perfekte vinduskarmen. Ikke mal når det regner eller er dugg. Monter ned vinduet og legg det på en arbeidsbenk mens du vasker, skraper og sliper for å gjøre jobben enklere.

  Du trenger:

  Malingsskraper, kniv, skrutrekker, barberbladskrape, sandpapir / slipepute, vaskesvamp og bøtte, maskeringstape, beskyttelsesplast, beskyttelseshansker, børster, utendørs vask, alger og muggmiddel, vinduspuss, rustfri maling, grunnolje, primerolje og maling.

   

 • no
  har blitt lagt til lagret
  har blitt tatt bort fra lagret.
  har blitt lagt til din handleliste
  har blitt tatt bort fra din handleliste.
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  You have to choose a color