Hvorfor ser naboens hus så fresht ut år etter år?

Fordi han ikke slurvet med grunnjobben, før han startet selve malejobben.
 • Hva er de vanligste spørsmålene du mottar fra huseiere som ønsker å male?

  – ”Hvor mye maling trenger jeg?" Du trenger så mye maling at det er nok for to lag, og noen ganger kan det være nødvendig å bruke en grunning.


  Før du går til butikken, er det viktig å ha lest seg opp på prosjektet man skal sette i gang. Og still spørsmål til selger i butikk.

  – Finn ut så mye du kan om hvordan jobben skal gjøres, før du starter. Ta imot råd, få riktige produkter og finn tid til å gjøre jobben. Du finner også god informasjon på nettsiden, avslutter Leif Edenborg.

 • vask husfasaden med beckers produkter for utendørs

  1. Rengjør godt

  Det fester seg like mye smuss på husfasaden som på dine vinduer. Hvis du ikke har vasket fasaden på 10-15 år, kan du forestille deg hvor mye smuss det er.

  Begynn å vaske fasaden fri for smuss, alger og overflatesopp. Bløtlegg overflatene som skal vaskes før du legger på Beckers Utendørsvask. Unngå å bruke høytrykksvasker. Det er best å bruke en vaskebørste, eventuelt sette den på hageslangen og skylle grundig etter vask. Ikke glem å dekke overflatene på huset som ikke skal vaskes. Plantene nærmest huset bør også beskyttes. Avslutt med å påføre Beckers Alge- og Soppmiddel som skal tørke på overflaten.

 • hvordan sparkle fine overflater med Beckers sparkelprodukter. oppussing

  2. Kontroller kvaliteten

  Om du har trefasade, må du sjekke om treet er rått. Hvis du finner det, må plankene byttes ut før du kan fortsette. Sjekk om det er sprekker i treet, skrap, grunn og mal riktig.

 • utvendig fasade behandling

  3. Skrap

  Du trenger bare å skrape av gammel maling som er løs eller flakket. Ikke slurv, en dårlig skrapt fasade vil føre til at malingen blir verre senere og holdbarheten på den ferdige veggen blir ikke så lang . Denne delen av jobben er tøff, ta en del av fasaden om gangen.

  Ikke glem å bruke riktig skrape, en moderne variant som er fin i hånden, er et godt råd. Stålbørste kan også være et alternativ.

 • Grunnmaling

  4. Grunnning

  Legg en grunnolje på fasadens endeved, sprekker, kuttflater og bart treverk. Du kan bruke grunnolje på hele den ubehandlede fasaden hvis du skal bruke dekkbeis og beis.

  Vent 30 minutter før du legger grunnmalingen på den oljede overflaten. La grunnmalingen tørke helt før du fortsetter.

 • Måla med pensel

  5. Male

  Først og fremst: hold øye med været. Du bør ikke male i solen, eller hvis det er fuktig ute.

  Påfør riktig mengde maling på hele veggen og vær ekstra nøye ved skjøter og endetre. La det tørke, følg anvisningene på spannet om tørketid og forbruk.

 • no
  har blitt lagt til lagret
  har blitt tatt bort fra lagret.
  har blitt lagt til din handleliste
  har blitt tatt bort fra din handleliste.
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  You have to choose a color