Mal grått – velg riktig nyanse

En gråfarge på veggen kan både skape en uavhengig følelse og danne et vakkert fundament for kunst og annen innredning. Tenk på det naturlige lyset i rommet og annen innredning når du velger farge. Vi hjelper deg med å finne den rette fargen blant kjølige, varme og nøytrale nyanser.

 

Kalde gråfarger som drar mot blått passer godt i rom med godt lys, det gir en romslig følelse. Veggen er malt i en kald farge, Silverpil 732 mens den varme fargen Milk 522 pryder døren. Stolen ved siden av sengen er malt i en kald farge Saltsten 799.

Velg kun kalde farger

Den kalde gråfargen Industry 514, gir både et sofistikert og beroligende følelse på soverommet og kombineres fint med interiør i lysegrå. Kalde farger trives godt med andre kalde farger. 

Grått på kjøkkenet

De kalde fargene Lammull 504 og Salt 564 passer godt på et kjøkken med mye naturlig lys. Den kalde fargen Gåsdun 503 gir et elegant inntrykk. Bord malt i Fjäder 530, er også er en kald gråfarge. Kombiner kalde farger med kalde metaller som stål og sølv.

Varme, gråfarger

Den varme fargen Gräsäl 578 skaper en innbydende følelse i trappa til øverste etasje. Unngå å kombinere varme farger med kalde, velg heller andre varme farger. Varme gråtoner går mot gult eller rødt og skaper en koselig følelse i rommet. Veggen er malt i Ängsull 567, med vindu og tak malt i Salt 564.

Grå og svarte farger

Få en elegant følelse med grått, eller skap kontrast med sort. Sjekk ut alle våre grå og svarte farger.

har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color