Rødt skaper energi - på tide å pusse opp?

Kjærlighet, følelser, spenning, energi og lyst. Få farger assosieres med så mange følelser som rødt gjør. Ved å male med rødt kan du virkelig forandre inntrykket av et rom.

Røde farger sies å føre til at adrenalinet strømmer, noe som gjør oss mer aktive og energiske. I vårt fargekart finner du alt fra den dypeste rødblå til lys tomat-rød. Uansett hvilken nyanse du velger, er rød en perfekt farge hvis du vil skape en varm og hjemmekoselig følelse i et rom.

Hvis du har et stort rom, med mye lys som kommer inn fra nord, noe som føles kjølig, er røde nyanser på veggene en god måte å få rommet til å føles varmere. Takket være dens energigivende egenskaper er rød også en farge som passer godt på kontoret og i stuen. Imidlertid bør du ta det litt forsiktig med rødt på soverommet. Her er det bedre å velge en rosa nyanse som skaper ro

Bryt med kontrastfarge

Hvis du ikke vil male et helt rom eller en vegg, er rød en nydelig aksentfarge som bryter fint sammen med mange andre farger. Prøv for eksempel å male kjøkkengulvet i en rød fargetone. Rødt sies faktisk å stimulere appetitten. Uansett hvorfor du skal male på nytt og hvor i livet du er, har farger en mening. For eksempel sies rødt å stå for spenning, energi og lidenskap. Hvilken farge passer inn i livet ditt?

har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color