Beckers Mood Fargekart 2022

Fargekart med 12 nye farger

Sett et personlig preg på hjemmet!


Mood er vår mest eksklusive innendørsmaling – for deg som ønsker moderne farger og en perfekt overflate. Flere år med dedikert arbeid for å skape en serie med produkter som er lette å jobbe med, gir fantastiske resultater, og er ledestjerner hva gjelder holdbarhet og bærekraft, har resultert i innendørsmalingen Mood. Mood danner et vakkert bakteppe når stuen er full av leker, eller et blikkfang du kan vende deg mot når søppelposen fremdeles ligger på kjøkkengulvet. Selv om vi ikke kan male over hverdagens utfordringer, kan et spann med maling gjøre tilværelsen litt triveligere, vakrere og finere.

Trendfarger 2022 fra Beckers Mood

12 nye fargeglade farger.

I dette fargekartet har vi valgt å jobbe slik at de utvalgte fargene blir brukt flere steder i hjemmet. På den måten skapes den røde tråden mange syns er vanskelig å få til. Vi vil inspirere deg til å sette et personlig preg på hjemmet ditt, og våge å velge andre farger enn hvit og grå.

 

Det er når du tar personlige valg, at hjemmet ditt får blomstre og blir et trivelig sted for deg og de du lever med.

 

Velg dine favoritter blant våre 12 nyheter som presenteres her, eller ta en titt i våre andre fargekart eller på vår nettside, og velg blant et hundretalls farger. Hvis du vil ha hjelp til å velge farger til ditt hjem, besøk en av våre erfarne forhandlere.

 

Se vår oversikt over forhandlere her >

 

 

Fargetrend - Energisk, positiv og frisk


Med myke gule og friske grønne nyanser, kan du skape et svalt og friskt uttrykk. Gult og grønt er nærliggende farger i fargesirkelen, og passer dermed naturlig sammen. Derfor vil en kombinasjon av disse danne en harmonisk fargepalett. Her kan du velge å bruke de dempende fargene på store flater, og de sterke og mer utstikkende tonene som aksentfarger. Da vil du få et livlig og energisk uttrykk, i et ellers harmonisk rom.

Mal for eksempel taket gult som solskinn, og fyll på med nyanser av grønn og sand, for å skape et personlig uttrykk i hjemmet ditt.

 

Les mer om fargetrenden her >

 

Fargetrend - Solid, rolig og uredd


Om du ønsker en varm og koselig følelse hjemme, er en kombinasjon av våre myke hvite nyanser og våre rustne beige, et godt alternativ. Det gir et rolig og trivelig miljø, du vil trives i over tid. Skap en variert fargepalett som likevel har en rød tråd, ved å velge farger fra samme fargeskala. Et godt tips er å se på siste del av fargekoden. Her inneholder alle fargene Y og R.

For et mer energisk og moderne uttrykk, kan du legge til en aksentfarge fra en av de andre fargepallettene vi presenterer i dette fargekartet.

 

Les mer om fargetrenden her >

 

Fargetrend - Stilfullt, fargesterkt og dynamisk


Kombiner ulike nyanser av rosa med en elektrisk blåtone, for å skape et livlig og dynamisk uttrykk i hjemmet. Uansett hvordan du velger å bruke denne kraftfulle blå nyansen, vil den vekke interesse, og tilføre energi til rommet.


For å balansere intensiteten i den blå fargen, er et godt tips å kombinere den med nøytrale kremhvite toner på veggene og den dempende, myke rosa nyansen i taket. Da får den blå fargen ta den plassen den fortjener, men samtidig som den ikke vil overkjøre andre elementer i rommet.

 

Les mer om fargetrenden her >

 

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color