Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus

Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus er spesielt utviklet for behandling av husets viktige detaljer slik som vinduer, dører, gjerder, møbler o.l. Den gir et vakkert halvblankt resultat, en motstandsdyktig overflate og god fargeholdbarhet. Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus er laget for å være enkelt å male med. I tillegg er den dryppsikker, noe som betyr at du unngår maling der den ikke hører hjemme. Sammen med disse tipsene får du garantert et perfekt resultat.

Utendørs vindusmaling for exteriør vindu og tredetaljer fra Beckers
Maling til utendørs vindu og tredetaljer. Mal rekkverk, vindu og ytterdør i Beckers exteriørmaling
Utendørs vindusmaling far Beckers. Trendfarger til utendørsmaling. Eksteriør fra Beckers

Det sitter i detaljene
 

• Vinduene er blant de mest utsatte delene av et hus, og det er derfor viktig å overgå dem med jevne mellomrom. Hvis vinduskarmen ser matt og tørr ut er det på tide å male på nytt. Noen ganger kreves det imidlertid mer enn det: Hvis treet er fuktig eller råttent, må det skiftes ut. Og hvis kittet er løst, må det fjernes, grunnes og kittes på nytt. Hvis vinduene dine har maling som flasser eller er løs, må den løse malingen først skrapes av. Deretter skal kantene slipes ned før du grunner og maler. 


• Velg pensel beregnet på vindu og detaljer. Da får du riktig mengde maling i hvert penselstrøk, slik at du enkelt får en glatt og slitesterk overflate. Riktig verktøy er viktig for et fint resultat.                     

 

• Selv utemøbler kan males på nytt og få nytt liv med Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus. Det gjør dem ikke bare finere, men også mer motstandsdyktige mot smuss og slitasje fra vær og vind.    


• Mal gjerne vinduene, en dør eller et gjerde i en kontrastfarge. Små detaljer kan gi hele huset et nytt og fantastisk utseende.

Hvordan male vinduet og fasaden utendørs? Eksteriørfarger fra Beckers maling
DIY utendørs fargeinspirasjon
Mal utendørs rekkverk i trendfarger for utendørs gjerder, rekkverk, vindu og ytterdør
Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color