Vår proffserie Scotte

Proffsserien Scotte har et bredt og komplett sortiment til bruk innendørs for alle tenkelige malejobber. Scotte er lett å jobbe med, noe som gjør jobben enklere og mer effektivt. Ettersom den er vanntynnet, kan rommene brukes så for malingen har tørket.

Det er bra for både miljøet, og for deg som skal male. 

Beckers maling og farger til proffmaleren

Hva sier proffen?
Vi har forhørt oss med proffmaleren Ulf Robertsson. Han forteller oss om sin lidenskap for interiørmaling og farger, og hvordan han opplever arbeidsdagen med Scotte produktene.

Se filmen »

”Det startet som en sommerjobb, og så rullet det bare videre.”


Navn: Ulf Robertsson
Stilling: Profesjonell maler og partner i VM Maling, Gøteborg, Sverige
År i bransjen: 41
Hvorfor Beckers: ”Jeg har brukt Beckers i over 40 år. Dette på grunn av deres brede utvalg av farger og høykvalitetsprodukter. Og deres ekte forpliktelse til å bidra til gode arbeidsmiljøer.”
Om Scotte: ”God dekning og kort tørketid er viktig for meg. Derfor liker jeg Scotte-serien. Det er også enkelt å jobbe med og gir en god finish. 
Favorittfarge: ”Jeg liker forskjellige nyanser av blått, fordi det minner meg om hav og himmel."
Lidenskap: "Det mest avslappende jeg vet er å gå ut med båten på sjøen og fiske litt."

Utviklet for å møte høye krav
Scotte-serien er utviklet i samarbeid med profesjonelle malere. Vi har lyttet til malerne og latt de teste kommende produkter. Resultatet er maling som gjør hver jobb enklere og lar deg jobbe mer effektivt og lønnsomt. Utforsk våre populære malinger for vegger og tak.


Beckers Scotte produkter Proffmaling

Scotte GT5

Slitesterk veggmaling som motstår tøff slitasje. Passer for de fleste overflater.

Scotte GT7+

Oppfyller krav til vaskbarhetsklasse 1. Meget god hefteevne til tidligere malte overflater. Tåler godt mekanisk slitasje. Miljøvennlig og kvalitetssikret (M1 og Svanemerket).

Scotte GT20

Veggmaling som dekker ekstra godt og gjør vegger og tak ripesikre og vaskbare. Takket være malingens slitestyrke kan den trygt brukes på kjøkken, vaskerom, haller og trappeoppganger. Scotte GT-20 fester i tillegg svært godt på malte flater noe som gjør den godt egnet til reparasjonsmaling. 

Scotte Snickerifinish

Maling til tre og panel innendørs. Malingen hefter svært bra, er lett å påføre, flyter godt ut og har gode dekkegenskaper.

Scotte R2

Ekstra matt refleksfri takmaling, spesielt beregnet på flater innendørs som er utsatt for lys fra lav vinkel, risiko for sideglans og skjolder. Proffmalerens favoritt!

 

Finn ditt nærmeste Beckers Pro Center

Ønsker du å komme i kontakt med et av våre Beckers Pro Center? 

Finn butikk her >>

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color