Systemmaling

Når maling og grunning henger sammen i et malingsystem, sikrer det høy kvalitet på behandlingen. Produktene er utviklet og testet for å fungere best mulig sammen, og da blir også resultatet best. Vi anbefaler å male huset i tre forskjellige trinn. Og ikke minst med de tre beste produktene. Da vil det ikke bare være morsommere å male huset på nytt, det vil være en glede å se på det i mange år fremover.

Steg 1

Begynn med å impregnere treoverflatene med Primex Grunnolje Plus for å beskytte skjøter, endetre og andre utsatte deler. Den lett påførte oljen trenger raskt inn i trefibrene og gir dermed meget god beskyttelse mot vannopptak og redusert risiko for sprekker i tre- og malingslag. Beskytter også mot råte og mugg.

Steg 2.

Fortsett med å påføre Primex Tregrunn Plus på alt bart treverk for ytterligere å beskytte treverket og forhindre fuktopptak. Grunningen trekker godt inn og gir en veldig god feste for malingen. I tillegg reduserer det risikoen for missfarging og er spesialutviklet for å tørke raskt slik at du kan grunne og male samme dag.

Steg 3.

Avslutt med to strøk Perfekt Plus Fasade, vår mest holdbare fasademaling som er spesielt utviklet for å skape en motstandsdyktig overflate. Malingen reduserer smussopptaket og gir god beskyttelse mot svartmugg. I tillegg er den enkel å male med og tørker raskt.

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color