Systemmaling

Når maling og grunning henger sammen i et malingsystem, sikrer det høy kvalitet på behandlingen. Produktene er utviklet og testet for å fungere best mulig sammen, og da blir også resultatet best. Vi anbefaler å male huset i tre forskjellige trinn. Og ikke minst med de tre beste produktene. Da vil det ikke bare være morsommere å male huset på nytt, det vil være en glede å se på det i mange år fremover.
Watch the film:
Systemmale med Beckers
 • Steg 1

  Begynn med å impregnere treoverflatene med Primex Grunnolje Plus for å beskytte skjøter, endetre og andre utsatte deler. Den lett påførte oljen trenger raskt inn i trefibrene og gir dermed meget god beskyttelse mot vannopptak og redusert risiko for sprekker i tre- og malingslag. Beskytter også mot råte og mugg.

 • Steg 2.

  Fortsett med å påføre Primex Tregrunn Plus på alt bart treverk for ytterligere å beskytte treverket og forhindre fuktopptak. Grunningen trekker godt inn og gir en veldig god feste for malingen. I tillegg reduserer det risikoen for missfarging og er spesialutviklet for å tørke raskt slik at du kan grunne og male samme dag.

 • Steg 3.

  Avslutt med to strøk Perfekt Plus Fasade, vår mest holdbare fasademaling som er spesielt utviklet for å skape en motstandsdyktig overflate. Malingen reduserer smussopptaket og gir god beskyttelse mot svartmugg. I tillegg er den enkel å male med og tørker raskt.

 • no
  har blitt lagt til lagret
  har blitt tatt bort fra lagret.
  har blitt lagt til din handleliste
  har blitt tatt bort fra din handleliste.
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  You have to choose a color