Maling til betong & tregulv

Maling av gulvet er en enkel og rask måte å fornye og utbedre triste rom som vaskerommet eller garasjen. Her kan du være kreativ med farger og mønster!

Lur øynene med farger

Farger "vokser" ofte med overflaten. Desto større overflate du maler, jo kraftigere oppleves fargen. Ved å bruke samme farger men forskjellige glansgrader kan du lure øyet og skape vakre effekter. For eksempel, hvis du vil krympe et rom, velg en lysere farge på gulvet enn på veggene. Rom malt i lyse farger som hvit gir en følelse av at rommet er romsligere.

Skap balanse

Grunnlaget for all innredning består av tak, vegger og gulv. Hvis de er balansert, blir det mye lettere å innrede. Følelsen av et malt gulv kan lett forsterkes med tilbehør som går ton i ton. Tregulvet på arbeidsplassen er malt i standard hvit farge.

Mal gulvet uavhengig av underlag

Har du ett gulv, kan du male det. Det spiller ingen rolle om overflaten på gulvet er trappetrinn, furugulv, linoleum eller laminatgulv. Det er bare å sette i gang med malejobben. Trappen er malt i fargen Jonny 3874.

Liv opp med gulvflinger

Gi nytt liv med gulvflinger i malingen. Det er ikke noe som forhindrer at et solid betonggulv også blir fint? Selv om du velger å male betonggulvet i en litt "forsiktig" farge, kan du spe på med litt plastflak for å gi en spennende overflate samt at det også gjør gulvet mer slitesterkt, og i tillegg skjuler flakene små flekker eller merker som lett oppstår i en garasje. Gulvet er malt i fargen Ester 1218 samt Beckers Gulvflinger svart/vit/grå 901.

Maling for betong

Her ser du de farger som passer best på betonggolv. Det er rett og slett maling som både er vakker og lett rengjort på en og samme tid. Det er ikke helt ubetydelig med tanke på hva betonggulv vanligvis brukes til, selv om betonggulvet til venstre kanskje ikke blir utsatt for noen større slitasje. Selvfølgelig kan du male gulvene i hvilken som helst farge du vil, alle våre gulvmalinger kan brytes til hvilken farge du vil ha. Stuen er malt i fargen Matilda 1001.

Vær tøff, mal tregulvet!

Det er de små detaljene som gjør det, selv om gulvet ikke kan regnes som en liten detalj i et rom. Men med detaljer, mener vi i dette tilfellet farge mer enn materialet eller overflaten. Det er total inntrykket av et rom som setter den følelsen. Derfor bør du prøve å male gulvet i en farge som harmonerer med andre innredninger - farger og materialer, samt form og overflate.

Last ned fargekartet

Sjekk ut våre farger og malte miljøer – last ned fargekartet og sitt i ro og fred når du skal velge maling og farger til ditt hjem.

Les fargekartet online eller last ned

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color