Hjemme hos Nordiskehjem

Kine Vinje har fargelagt hele huset sitt i Stavern med maling fra Beckers. De godt gjennomtenkte fargekombinasjonene gir et eksklusivt, helhetlig, lunt og samtidig lekent uttrykk. Her deler Kine sine tips.

Mal med rødfarge, burgunder, brun, lek med glansgrader og lag en ny trend for 2019. Beckers Mood Velvet. Ultramatt maling
Beckers Mood Velvet ultramatt - Nordic Red

Beckers har samarbeidet med interiørgründer og influencer Kine Vinje for å finne frem til årets fargetrender. Kine står bak butikken Nordiske Hjem i Stavern, hvor hun bor med mann og to barn. I tillegg driver hun nettbutikk og er en markant aktør på sosiale medier – hele 146.000 følger @Nordiskehjem på Instagram.

 

Soner

Kine deler opp hjemmet i soner. Stuen er den lekne sonen, hvor småbarnsfamilien bruker mye tid sammen. I denne sonen er det valgt farger som gir energi, men her er det rom for variasjon mellom årstidene.

 

- Om høsten velger vi gjerne litt dypere farger for å gi stuen et lunt preg. Det er jo tross alt en tid man oppholder seg mye inne, og man ønsker å kose seg litt ekstra. Mot sommeren velges det friskere farger, og i sommerhalvåret står gjerne verandadørene på vidt gap. Derfor er jeg stadig mer opptatt av at inne- og uterommet skal henge sammen stilmessig, sier Kine Vinje.

Fargetrender valgt av influencer Kine Vinje. Hun ha malt stuen sin i ultramatte Beckers Mood Velvet Color i fargen Roskilde
Beckers Mood Velvet ultramatt - Roskilde

Matte overflater - også på lister

I følge Vinje er det jordfarger som gjelder nå – og det skal være matt. Fraværet av refleksjoner i overflaten på en matt vegg tilfører fargen dybde og bringer frem pigmentene på en eksklusiv måte. Veggmalingen Mood Velvet Color fra Beckers gir et ultramatt resultat, og det er denne malingen Kine har brukt på sine vegger.

 

Malingen Mood Professional Finish er nå tilgjengelig både med blank og matt finish, slik at også lister, dører og møbler som tidligere måtte males blanke, nå kan få en helmatt, slitesterk overflate.

Trendfargerfra Beckers, dype og rlige rosa nyanser. Ultramatt maling brukt til stuen. fargetips fra Nordiskehjem
Beckers Mood Velvet ultramatt - Biscotti
Beckers Grotta er en av våre trendfarger. En dus grå beige farge som er lun til stue og spisestuen. Mal stue eller kjøkkenet i varme toner.
Beckers Mood Velvet ultramatt - Grotta 536

Lune soverom for store og små

For Kine er fargen på veggene med på å definere og gi den rette stemningen til rommet. Soverommet skal ha en lun og behagelig atmosfære, da dette er sonen hvor man skal slappe av.

 

– På soverommet har vi valgt en behagelig, lun brunfarge, Beckers Gunder. Jeg ønsket å legge meg og våkne til en behagelig stemning, og denne fargen gir en eksklusiv følelse, nesten som å være på hotell, sier Kine, som lar dette uttrykket også gjenspeiles i interiøret, med behagelige materialer som lin og messing. Mange synes nok at barnerommet skal males i lekne, friske farger, men her tenker Kine annerledes, og inkluderer barnerommet i husets dempede, lune sone.

 

– Kanskje noen vil si at brunt ikke er en typisk barneromsfarge, men selv mener jeg at denne passer perfekt på et babyrom. For hvem vil vel ikke ha et rolig barn? Derfor gikk jeg for den lune nyansen Fågelbo på barnerommet, sier interiørgründeren.

Mørkt soverom er en trend om dagen. Hjemme hos Nordiskehjem. Beckers Moood velvet Color fargen Gunder. Mal mørke rom
Beckers Mood Velvet ultramatt - Gunder
Mørke soverom som er malt ton i ton med mørke matte farger og maling fra Beckers Norge. Fargevalg Fågelbo
Beckers Mood Velvet ultramatt - Fågelbo 537

Kines topp tre fargetips:

 

1. Vær vågal - lek med farger.

2. Finn din røde tråd. Eller kanskje din tråd er rosa, grønn eller blå? Trekk gjerne fargen videre med deg inn i nærliggende rom i form av interiør, puter, pledd og så videre. Da vil du oppnå en større helhet. Finn din egen personlige stil og dyrk den.

3. Velg en rolig farge til soverommet. Her skal det hviles. Til stuen kan du derimot velge en farge med litt mer snert i. Det samme gjelder kjøkken. Velg en farge som gir deg energi eller kanskje matlyst.

 

Se vår eksklusive Mood produktserie her

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color