Nå er det enda enklere å få et perfekt resultat

En velholdt fasade ser ikke bare fin og innbydende ut, den beskytter også huset fra vær og vind, slik at husets levetid øker. Derfor er det viktig å male huset. Med vår nye fasademaling Perfekt Fasade Plus er det lett å male og resultatet blir fantastisk. 

perfekt fasade plus med 15 års fargegaranti

Perfekt Fasade Plus - en ny generasjon fasademaling 

 

Perfekt Fasade Plus er utviklet for å gi best mulig resultat, så enkelt som mulig. Her er noen grunner til at
det vil gjøre det enkelt for deg å lykkes.

 

 • Malingen flyter lett ut, og etter bare to strøk gir den et perfekt resultat som beskytter huset mot vær og vind.
 • Den ekstra fyldige konsistensen gjør fasaden jevn og glatt, derfor blir fasaden også mer holdbar, slik at treverket under malingen får bedre beskyttelse over lengre tid. Det gjør at fasaden ikke bare ser bedre ut, men at den også holder lengre. Du behøver derfor ikke male huset like ofte. Vi tilbyr 15 års fargegaranti.
 • Malingen er miljø- og kvalitetsmerket med Svanen.
 • Perfekt Fasade Plus har for første gang brukt Mass Balance prinsippet. Det betyr enkelt at omstillingen fra fossile råvarer til biobaserte kan starte umiddelbart. Man kan ikke si nøyaktig hvor mye biobasert råmateriale som er i hvert enkelt malingsspann en kunde kjøper. Men med kjøpet sitt støtter kunden likevel det store gradvise skiftet fra fossile, til biobaserte råvarer.

Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus

Vår beste maling til Vindu- og Tredetaljer er nå enda bedre. Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus har en forbedret farge- og glansholdbarhet, tørker raskt og gir vindu og tredetaljer maksimal beskyttelse. Den er spesielt tilpasset maling av vindu og tredetaljer utendørs. Malingen er dryppsikker og lett å påføre. Med Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus får du et vakkert halvblankt resultat med en sterk og motstandsdyktig overflate.

 

 • Unik glans- og fargeholdbarhet
 • Tørker raskt - to strøk på en dag
 • Meget motstandsdyktig mot smuss og svertesopp
 • Drypper ikke

Les mer og bli inspirert >> 

Perfekt Plus-familien utvides med to helmatte produkter

Nå er Perfekt-familien utvidet med to produkter med en helt matt overflate som resultat.
Perfekt Helmatt Fasade Plus har suveren fargeholdbarhet over lang tid og gir trefasaden maksimal beskyttelse. I systemer med Beckers Primex Grundolje Tre Plus og Primex Tregrunn Plus motvirker den både smussopptak og svartmugg på malingsoverflaten. Perfekt Helmatt Fasade Plus gir en jevn og vakker overflate, tørker raskt og kan males på de fleste tidligere malte overflater. Perfekt Helmatt Fönster & Snickeri Plus er en helmatt maling som tørker raskt og gir vinduer og tredetaljer maksimal beskyttelse. Den er spesielt tilpasset for maling av vinduer og tredetaljer. Malingen siger ikke og er lett å påføre.

 

Se mer av Beckers trender 2023 på vår Instagram >>

 

 

Elit träolja

För årlig behandling av all slags obehandlat, impregnerat eller oljat trä

 

Elit träolja är avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall och trädgårdsmöbler. En olja som håller högsta kvalitet, motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla. 

 

 • Högsta kvalitet 
 • Vattenavvisande och lätt att underhålla 
 • Ger ett glansfritt resultat och framhäver träets egen färg
 •  Går att få i valfri kulör

  Läs mer och inspireras >>
Finn din nærmeste forhandler

På tide å starte utendørsprosjektet? Finn din nærmeste forhandler, og husk å kontakte butikken for informasjon om sortiment og veiledning i valg av produkt og farge.

 

Finn forhandler>>

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color