Tidløse favoritter

I årets fargetrender 2021 deler vi oss i tre stilspor, og innenfor disse har vi valgt fire farger som kan matches med hverandre. Alt for å inspirere og forenkle ditt fargevalg!

Trendfarger 2021. Grønt kjøkken. DIY fra Beckers maling

Fargetrend - Grounded Green

Vi har døpt den første fargetrenden Grounded Green, den symboliserer et enkelt landliv, men med moderne bekvemmeligheter. Ganske enkelt en slags grønn bølge. I Grounded Green har vi kombinert to grønne toner - en mild lysere og en mørkere for ”stabilitet” - sammen med en beige fargetone. For disse har vi valgt en nydelig, høyaktuell, lilla tone som aksent. Naturlige materialer som er fine å   kombinere med stilen er rotting, marmor, lin og heklet tekstil.

Les mer om fargetrenden Grounded Green

Se mer av Beckers trender 2021 på vår Instagram >>

Trendfarger gultoner 2021 fra Beckers maling. Stue med gule vegger. DIY

Fargetrend - Youful yellow

Trend nummer to heter Joyful Yellow. Farge gir energi og påvirker oss følelsesmessig. Det er også ideen om Joyful Yellow-trenden. I denne fargefamilien er det en mild solgul, en matt pulverrosa, en pistasjgrønn og en livlig lysrød aksent som gir en energiboost. Fargerike aksenter til en fargerik base, der fargene kan spille hovedrollen i interiøret. Dette i en moderne stil med funksjoner fra både 80- og 90-tallet. Lekfulle mønstre som prikker, striper, fargeblokker, fløyel og buskete buketter er også perfekte for å matche den energigivende familien Joyful Yellow.

Les mer om fargetrenden Joyful Yellow

Se mer av Beckers trender 2021 på vår Instagram >>

Fargetrend - Bold Blue

Den tredje trenden heter Bold Blue og er vår koselige, kreative trend. Nøkkelord som storslått og estetisk samhandler med gjør-det-selv og resirkulering. I Bold Blue er hovedfargen en dempet tordenblå som med sin dype tone skaper en koselig base kombinert med en pudderrosa, en dyp burgunder og en vakker beige farge. En beige som like gjerne kan være basen hvis du ikke vil være like dramatisk som med tordenblått. Vintage, oljemalerier, reiseminner, gullspeil, mammut store planter og myke tepper flørter med både 1700-tallet og 1970-tallet!

Les mer om fargetrenden Bold Blue

Se mer av Beckers trender 2021 på vår Instagram >>

Inspirasjon til fargevalg og trender. Mal innendørs trendfarger i spisestue stue, kjøkken, gang
no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color