Nå er det enda enklere å få et perfekt resultat

En velholdt fasade ser ikke bare fin og innbydende ut, den beskytter også huset fra vær og vind, slik at husets levetid øker. Derfor er det viktig å male huset. Med vår nye fasademaling Perfekt Fasade Plus er det lett å male og resultatet blir fantastisk. 

utendørs fargekart om hvordan male huset utvendig, tips og råd for hvordan male eksteriør treverk.

Perfekt Fasade Plus - en ny generasjon fasademaling 

 

Perfekt Fasade Plus er utviklet for å gi best mulig resultat, så enkelt som mulig. Her er noen grunner til at
det vil gjøre det enkelt for deg å lykkes.

 

 • Malingen flyter lett ut, og etter bare to strøk gir den et perfekt resultat som beskytter huset mot vær og vind.
 • Den ekstra fyldige konsistensen gjør fasaden jevn og glatt, derfor blir fasaden også mer holdbar, slik at treverket under malingen får bedre beskyttelse over lengre tid. Det gjør at fasaden ikke bare ser bedre ut, men at den også holder lengre. Du behøver derfor ikke male huset like ofte. 
 • Malingen er miljø- og kvalitetsmerket med Svanen.
 • Perfekt Fasade Plus har for første gang brukt Mass Balance prinsippet. Det betyr enkelt at omstillingen fra fossile råvarer til biobaserte kan starte umiddelbart. Man kan ikke si nøyaktig hvor mye biobasert råmateriale som er i hvert enkelt malingsspann en kunde kjøper. Men med kjøpet sitt støtter kunden likevel det store gradvise skiftet fra fossile, til biobaserte råvarer.

 

• Fargepigmentene og bindemiddelet holder sammen lenger. Dette gjør at fasaden ikke bare ser bedre ut, men også føles bedre, lenger. 


• Malingen er miljømerket med Svanemerket og kvalitet, og i Perfekt Fasade Plus har vi for første gang brukt Mass Balance-prinsippet for å øke overgangen til biobaserte og fornybare råvarer. En endring som er en viktig del av vårt bærekraftsarbeid og bidrar til en mer bærekraftig malingindustri. Den nye Perfekt Fasade Plus er utviklet for å gi best mulig resultat, så enkelt som mulig.

 

Se vårt nye utendørsfargekart her

Det sitter i detaljene

Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus er spesielt utviklet for behandling av husets viktige detaljer slik som vinduer, dører, gjerder og møbler o.l. Den gir et vakkert halvblankt resultat og en motstandsdyktig overflate. Fantastisk glans og fargeholdbarhet. Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus er laget for å være enkelt å male med. I tillegg er den dryppsikker, noe som betyr at du unngår maling der den ikke hører hjemme. Sammen med disse tipsene får du garantert et perfekt resultat.

Fasademaling til utendørsmaling for maling av huset med husmaling. Eksteriør fargekart

Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus

Vår beste maling til Vindu- og Tredetaljer er nå enda bedre. Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus har en forbedret farge- og glansholdbarhet, tørker raskt og gir vindu og tredetaljer maksimal beskyttelse. Den er spesielt tilpasset maling av vindu og tredetaljer utendørs. Malingen er dryppsikker og lett å påføre. Med Perfekt Vindu & Tredetaljer Plus får du et vakkert halvblankt resultat med en sterk og motstandsdyktig overflate.

 

 • Unik glans- og fargeholdbarhet
 • Tørker raskt - to strøk på en dag
 • Meget motstandsdyktig mot smuss og svertesopp
 • Drypper ikke

Les mer og bli inspirert >> 

 

Olje igjen nest- nest- nest- neste år!

Nå er det lettere enn noensinne å olje terrassen. Vår siste nyhet Elite Bio Terrasseolje kan brukes uansett om treet er ubehandlet, tidligere oljet eller trykkimpregnert. Oljen er delvis biobasert* og er tilgjengelig i seks fine farger.

 

Vedlikeholdsintervall på opptil 4 år

Den mørke basen inneholder et spesielt pigment og en UV-beskyttelse som tilføres i fabrikken vår. Det er takket være disse at du kan vente i opptil 4 år med å behandle terrassen igjen. Med Elit Bio Terrasseollje får du tid til andre ting!

 • Sterk UV-beskyttelse – opp til 4 års holdbarhet
 • Delvis biobasert terrasseolje*
 • Spann av 50–75% gjennvunnet plast**

 

*En del av ingrediensene som brukes i oljen er tatt frem fra komponenter som har sitt utspring i vekstriket, dvs fra vekster, skog eller alger. Andelen er 30% i følge ASTM D6866-18, som angir andel biobasert kull av organisk kull. **Den resirkulerte plasten er av kvaliteten PIR som betyr Post Industrial Recycling og består av oppmalt avfall fra produksjonen. PIR-materialet i forpakningen kommer fra en kontrollert produksjon, og oppfyller de samme juridiske kravene til innhold som ny plast.

 

Les mer om Elit Bio og bli inspirert >>

Se mer av Beckers trender 2021 på vår Instagram >>

 

 

Terrasseolje med 4 års holdbarhet. Vedlikehold av terrassen og uteområdet.
Finn din nærmeste forhandler

På tide å starte utendørsprosjektet? Finn din nærmeste forhandler, og husk å kontakte butikken for informasjon om sortiment og veiledning i valg av produkt og farge.

 

Finn forhandler>>

no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color