Farger 2021 - et utvalg som varer lenger enn trender

I årets fargetrender 2021 deler vi oss i tre stilspor, og innenfor disse har vi valgt fire farger som kan matches med hverandre. Alt for å inspirere og forenkle ditt fargevalg!
Trendfarger fra Beckers maling og nordiskehjem 2021
Fargerike hjem i grønnfarger. Grønne trendfarger

Vi har døpt den første trenden Grounded Green, den symboliserer et enkelt landliv, men med moderne bekvemmeligheter. Ganske enkelt en slags grønn bølge. I Grounded Green har vi kombinert to grønne toner - en mild lysere og en mørkere for ”stabilitet” - sammen med en beige fargetone. For disse har vi valgt en nydelig, høyaktuell, lilla tone som aksent. Naturlige materialer som er fine å   kombinere med stilen er rotting, marmor, lin og heklet tekstil.

Les mer om fargetrenden Grounded Green

Fargerike hjem i gulefarger. Gule trendfarger fra Beckers

Trend nummer to heter Joyful Yellow. Farge gir energi og påvirker oss følelsesmessig. Det er også ideen om Joyful Yellow-trenden. I denne fargefamilien er det en mild solgul, en matt pulverrosa, en pistasjgrønn og en livlig lysrød aksent som gir en energiboost. Fargerike aksenter til en fargerik base, der fargene kan spille hovedrollen i interiøret. Dette i en moderne stil med funksjoner fra både 80- og 90-tallet. Lekfulle mønstre som prikker, striper, fargeblokker, fløyel og buskete buketter er også perfekte for å matche den energigivende familien Joyful Yellow.

Les mer om fargetrenden Joyful Yellow

 

Fargerike hjem i blåfarger. Blå trendfarger fra Beckers

Den tredje trenden heter Bold Blue og er vår koselige, kreative trend. Nøkkelord som storslått og estetisk samhandler med gjør-det-selv og resirkulering. I Bold Blue er hovedfargen en dempet tordenblå som med sin dype tone skaper en koselig base kombinert med en pudderrosa, en dyp burgunder og en vakker beige farge. En beige som like gjerne kan være basen hvis du ikke vil være like dramatisk som med tordenblått. Vintage, oljemalerier, reiseminner, gullspeil, mammut store planter og myke tepper flørter med både 1700-tallet og 1970-tallet!

Les mer om fargetrenden Bold Blue

Trendfarge Biscotti fra Nordiskehjem og Beckers
Trendfarge Roskilde fra Nordiskehjem og Beckers
Trendfarger beige fra Nordiskehjem og Beckers
Fargetrender i beige og rosa fra Nordiskehjem og Beckers
Fargetrender i beige fra Nordiskehjem og Beckers
Fargetrender i beige toner fra Nordiskehjem
Nordiskehjem Nordic red burgunderrød veggfarge
Nordiskehjem Nordic gunder mørke soverom
no
har blitt lagt til lagret
har blitt tatt bort fra lagret.
har blitt lagt til din handleliste
har blitt tatt bort fra din handleliste.
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
You have to choose a color